موتور های جستجو گوگل و چگونگی کارکرد؟
موتور جستجوی گوگل نیاز به معرفی ندارد. همه شما موتور جستجوی گوگل را بهخوبی میشناسید و هرکسی به نوعی با این موتور جستجو تا حدی درگیر بوده است.
یکی به دنبال اطلاعات موردنیاز خود است، دیگری سایتی دارد و به دنبال روشهایی برای بهبود رتبه سایت خود در موتور جستجو گوگل است. بههرحال هرکدام از ما بارها از گوگل بهعنوان یک مرجع اطلاعاتی استفاده کردهایم.
کار موتور جستجوی گوگل زمانی آغاز میشود که شخصی یا شرکتی، لینک سایتی را در آن ثبت میکند یعنی قبل از جستجوی کاربر.
وقتی شما لینک سایتی را ثبت میکنید، گوگل شروع به خزیدن در صفحات و سایت مپ شما میکند و اطلاعات موجود را جمعآوری میکند.
گوگل با هر بار خزش در صفحه، علاوه بر بررسی اطلاعات آن صفحه، تمامی لینکهایی را که وجود دارند و به دیگر صفحات داخلی مرتبط میشوند را مورد تحلیل و بررسی قرار میدهد.
موتور های جستجو چگونه کار میکند؟
موتورهای جستجو مانند گوگل، لینک ها را دنبال می کنند. آنها لینک ها را از یک صفحه به دیگر صفحات دنبال می کنند. گوگل شامل پایشگر، ایندکس و یک الگوریتم است.
پایشگر گوگل به دنبال لینک ها در وب می گردد و 24 ساعته مشغول به فعالیت است. این پایشگرها نسخه HTML هر صفحه را در دیتابیس بسیار عظیم خود که ایندکس نام دارد، ذخیره می کنند.
در صورتی که پایشگر به سایت شما مراجعه کرده و تغییراتی را در سایتتان مشاهده کند، متناسب با آن ایندکس خود را به روز خواهند کرد.
تعداد دفعاتی که پایشگرهای گوگل به سایت شما سر میزنند به میزان تغییرات سایت شما وابسته است.
برای اینکه گوگل از حضور سایت شما باخبر شود، کافیست لینکی از سایتتان در یک صفحه ایندکس شده آن قرار داشته باشد.
هر زمان که پایشگر ها آن لینک را مشاهده کنند، آن را دنبال کرده و با رسیدن به سایت شما، آن را در ایندکس خود ذخیره می کنند. از این پس صفحات سایت شما در نتایج جستجوی گوگل ظاهر خواهد شد.